Sākums
Par mums Izdevniecības Atbalstītaji Pasākumi Grāmatu datu bāze
Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas biedru grāmatu datu bāze



Meklēšana
Pēc nosaukuma
Pēc autora
Pēc teksta aprakstā
(Tiks sameklēts teksts arī pēc daļējas līdzības)

Zinātniskās, populārzinātniskās grāmatas, uzziņu literatūra

Foto


Pārtikas mikrobioloģija

Vizma Nikolajeva

Visa pārtika, izņemot sterilo, satur mikroorganismus. Gan augu, gan dzīvnieku izcelsmes izejvielas satur barības vielas un mikrofloru no saprofītiskiem līdz patogēniem mikroorganismiem. Mikroorganismu daudzums ietekmē pārtikas kvalitāti. Tieši izejvielas ir primārais pārtikas produktu mikrofloras avots.

Detalizēta informācija

ISBN978-9984-45-808
IzdevniecībaLU Akadēmiskais apgāds
Izdošanas gads2014
Iesējumsmīkstie vāki
Valodalatviešu
Tulkotājs
Lappušu skaits144
Augstums240
Platums170

Izplatītāji >>

Atpakaļ >>