Sākums
Par mums Izdevniecības Atbalstītaji Pasākumi Grāmatu datu bāze
Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas biedru grāmatu datu bāze



Meklēšana
Pēc nosaukuma
Pēc autora
Pēc teksta aprakstā
(Tiks sameklēts teksts arī pēc daļējas līdzības)

Zinātniskās, populārzinātniskās grāmatas, uzziņu literatūra

Foto


Pēc zvejas. Viegli pagatavojami ēdieni no jūras veltēm, kā arī jūras delikatešu receptes

M.Gustafsons, I.Tengbijs, B.Ērs, L.Fošlīna, I.Holma

Grāmata dotas receptes, kas iedvesmos gardu jūras velšu pagatavošanai, ievietota arī informācija par zivīm, vēžiem, gliemenēm, kā arī teikts, kad ir piemērotākā sezona to zvejošanai.

Detalizēta informācija

ISBN9984-31-987-3
IzdevniecībaSIA Madris
Izdošanas gads2009
Iesējumscietie vāki
Valodalatviešu
TulkotājsMadara Bernharda
Lappušu skaits160
Augstums271
Platums220

Izplatītāji >>

Atpakaļ >>